Радио Милева

Оваа фотографија од минатото нема да и се допадне на Пријовиќ (фото)

Оваа фотографија од минатото нема да и се допадне на Пријовиќ (фото)
FOTO: GLOSSY

Понекогаш одредени фотографии го гледаат светлото на денот и не баш се радуваме на истите.

Александра Пријовиќ сега живее живот од бајка, но многумина забележаа дека доста се промени во однос на почетокот од кариерата, па често поради тоа е фокус во медиумите.

Пред да ги направи естетските корекции и да најми свој стилист, пејачката изгледаше целосно поинаку.

Пред пет години имаше шишки, а фотографијата на фејсбук ја објави мисицата Дијана Милојковиќ.

Денес Прија важи за една од најпопуларните млади пејачки, а овој спомен од минатото сигурно нема да и се допадне.