Радио Милева

Оваa пејачка не е добредојдена на свадбата на Александра и Филип

Оваa пејачка не е добредојдена на свадбата на Александра и Филип

Пејачката Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ  се подготвуваат за свадбата која ќе биде во јуни и  со нетрпение го очекуваат денот кога ќе го кажат судбоносното „да“.

На оваа свадба се поканети голем број на јавни личности, но една пејачка нема да е меѓу нив. Станува збор за Катарина Грујиќ која вели:

„Не ме поканија. Александра и јас не се дружиме, се знаеме од натрпеварот, се поздравуваме на снимања, но не сакаме некоја претерена комуникација, вели Катарина.

А со години се шпекулира дека тие двете не се во добри односи.

фото: Инстаграм