Радио Милева

Ова не сте го знаеле: Тања Савиќ има филм за возрасни со Дарко Филиповиќ?

Ова не сте го знаеле: Тања Савиќ има филм за возрасни со Дарко Филиповиќ?

Пејачката Тања Савиќ во 2005 година беше во врска со нејзиниот колега Дарко Филиповиќ. Тие ја раскинаа врската поради големата љубомора на пејачката.

А по раскинувањето во медиумите се појави нивната нечиста долна облека, а во една прилика Дарко изјави дека има и експлицитно видео со Тања, поради што таа збесна.

Инаку, Тања е во брак со Душан Јованчевиќ со кого има два сина, Максим и Ѓорѓи.