Радио Милева
има некоја тајна врска...

Ова е вонбрачната ќерка на Горан Бреговиќ која никој не ја знае: Брега ја криел како „змија нозете“, денес од неа има две внучиња (ФОТО)

Ова е вонбрачната ќерка на Горан Бреговиќ која никој не ја знае: Брега ја криел како „змија нозете“, денес од неа има две внучиња (ФОТО)

Горан Бреговиќ возрелите години  ужива во големото богатство што го заработи од музиката, но исто така и во бракот со Џенана Суџука, со која има три ќерки: Ема, Лула и Уна.

Сепак, малку познато е дека познатиот музичар станал татко уште пред да се ожени за сараевската манекенка Џенана,  кога во „тајна врска“ со Јасенка, ја добил ќерката Жељка, за која многу малку се знае, зашто Брега неа ја криел како „змија нозете“.

Љубовта на Брега со сараевчанката Јасенка која била танчарка, му се случила во раните дваесетти години од животот, по што непланирано таа забременила и ја родила нивната вонбрачна ќерка  Жељка.


Најстарата наследничка на Горан Бреговиќ денес е мајка на две деца и живее во Австрија, а нејзината ќерка ги повлекла гените од нејзиниот дедо Горан. Имено, малото девојче на Жељка свири пијано, за кое е особено надарена, на што пак особено горда е нејзината мајка, пишуваат регионалните медиуми.

Останати вести од Радио Милева