Радио Милева

Ова е родниот брат на Здравко Чолиќ

Ова е родниот брат на Здравко Чолиќ

Здравко Чолиќ има роден брат, меѓутоа многумина не знаат бидејќи не се пишува за приватниот живот на пејачот.

Додека Здравко снима спотови, настапува, дава интервјуа, неговиот брат Драган има ќебапчилница во Белград.

Пејачот е многу поврзан со својот брат, а родители ги училе да се почитуваат.

„Тие направија се за мојот брат Драган и јас излеземе на вистински пат“, изјави Чолиќ во една прилика.

Наводно пред неколку години, Драган го откупил рецептот за познатите саревски ќебапи.

фото: Фејсбук