Радио Милева
ја испочитуваа...

Ова е полубратот на Јелена Карлеуша: Татко и Драган дојде да и изрази сочувство со својот син од вториот брак (ФОТО)

Ова е полубратот на Јелена Карлеуша: Татко и Драган дојде да и изрази сочувство со својот син од вториот брак (ФОТО)

Ден по починувањето на Дивна Карлеуша, најблиското семејство пристигнува да и изрази сочувство на Јелена за смртта на нејзината мајка. Меѓу нив и поранешниот сопруг на Дивна, Драган Карлеуша, некогашниот висок полициски началник и функционер и биолошкиот татко на Јелена.

Но Драган Карлеуша не дојде сам. Со него беше уште едно младо момче.

Јавноста го препозна Иван, синот од вториот брак на таткото на Карлеуша и нејзин полубрат по татко, кои дојдоа да ја испочитуваат и да изразат сочувство на Јелена по повод големата загуба.

Фото: E Stock/Мирко Родиќ