Радио Милева

Ова е момчето на мајката на Пријовиќ, а и тој е пејач (фото)

Ова е момчето на мајката на Пријовиќ, а и тој е пејач (фото)

Популарната ѕвезда на „Гранд“, Александра Пријовиќ талентот за пеење го наследи од својата мајка Борка Михајловиќ, која исто така се занимава со пеење.

Таа отсекогаш навиваше за нејзината и љубовта на Филип, па беше доста среќна кога Александра ја круниса врската со брак.

Од друга страна, Александра ја поддржува љубовната врска на својата мајка.

Момчето на Борка е Фахрудин Буљубашиќ, исто така пејач,  во чие друштво често се фотографира и за на Фејсбук.

Еве како изгледаат заедно:

 

Останати вести од Радио Милева