Радио Милева

Ова е куќата во која порасна Миа Борисављевиќ (фото)

Ова е куќата во која порасна Миа Борисављевиќ (фото)
фото: Никола Томиќ

Миа Борисављевиќ е родена во Ваљево, а иако поради својата кариера го напуштила својот дом, сепак кога има прилика оди во својот роден крај.

Пејачката живее со момчето Бојан Грујиќ и ќерката Ема во Белград.

Меѓутоа, екипата на „Телеграф.рс“ го посетила родниот крај и домот каде пораснала Миа.

Како што пишува порталот соседите изјавиле дека пред да стане мајка Миа често го посетувала родниот крај.

фото: телеграф.рс

Мајката на пејачката, Лидија престојува заедно со Миа и партнерот и им помага околу ќерката Ема, а како што велат соседите ретко доаѓа во Ваљево односно само кога има обврски.

фото: телеграф.рс

Куќата во која пораснала Миа е одалечена од улицата и вревата, а пејачката мислила на секој детаљ.

Таткото на пејачката почина во јули претходната година, а бидејќи се уште не поминала една година на главната порта стои негова посмртница.

фото: телеграф.рс

Смртта на нејзиниот татко е причина поради која Борисављевиќ не сака да го посетува родниот крај.

 

 

Останати вести од Радио Милева