Радио Милева

Ова е ќерката на Мира Шкориќ која не се појавува во јавност (фото)

Ова е ќерката на Мира Шкориќ која не се појавува во јавност (фото)

Фолк пејачката Мира Шкориќ е горда мајка на ќерката Милица Јеремиќ која ја доби во бракот со хирург.

Милица е студент на четврта година на Медицинскиот факултет, а во средно училиште била дете на генерацијата.

За разлика од децата на некои други јавни личности, таа не сака да се појавува во јавност.

„Милица не ги сака медиумите и да се појавува во јавност, но ме подржува.Кога беше помала можев да ја излажам за некое снимање или гостување во ТВ емисии, но сега не можам да влијаам на нејзините одлуки“ изјави Мира.

Еве како изгледа ќерката на познатата пејачка.

foto: Instagram

Останати вести од Радио Милева