Радио Милева

Открија неочекуван интимен детаљ: Луна Ѓогани се посрамоти во „Амиџи шоу“

Открија неочекуван интимен детаљ: Луна Ѓогани се посрамоти во „Амиџи шоу“
FOTO: SCREENSHOT

Марко Миљковиќ (учесникот во „Задруга“) минатата  ноќ откри дека се бакнал со Луна Ѓогани, додека таа беше во врска со Слобо Радановиќ.

Марко во шоуто “Амиџи Шоу” минатата ноќ доби прашање дали има интимни односи со Луна Ѓогани и дали биле блиски и пред “Задруга 2”.

– Еве, ќе ви откријам тајна. Луна ме бакна за мојот роденден во 2017 година, но не и директно во уста. Тогаш беше во врска со Слоба. Јас ги почувствував нејзините усни на моите “, рече Марко.

FOTO: SCREENSHOT

Луна за ова не и беше пријатно, па таа го покри лицето со рацете.

“Супер што го кажа тоа”, одговори Луна бурно, додавајќи:

FOTO: SCREENSHOT

– Тоа беше случајност.

Имаше многу шпекулации за оваа тема во првата сезона на “Задруга”, а Марко сега потврди сè.

Останати вести од Радио Милева