Радио Милева
искрен, скромен или луд?

Огњен Амиџиќ одговараше на прашања на фановите на Инстаграм: Од одговорите ќе пукнете од смеа! (ФОТО)

Огњен Амиџиќ одговараше на прашања на фановите на Инстаграм: Од одговорите ќе пукнете од смеа! (ФОТО)

Профилот на Инстаграм на популарниот ТВ водител Огњен Амиџиќ е единствен по едно нешто. Сите фотографии на популарниот „Ами Џи“ се направени така што на нив си ги сликал само стапалата на нозете.

Затоа неговите обожаватели и следбеници на Инстаграм беа пресреќни што Огњен Амиџиќ овој пат реши да им овозможи на фановите на Инстаграм да му поставуваат прашања.

Сите одговори на водителот предизвикуваа смеа, особено оние, кога станува збор за неговата сопруга Даниела Димитровска.

Кога Оги го прашаа каде е Даниела во моментов, тој накратко одговори:

„Со момчето во кино“.

Исто така го прашаа дали знае што видела Даниела во маж како него, на што Амиџиќ им одговори:

“Сожалување”!

Останати вести од Радио Милева