Радио Милева

Огнен Амиџиќ ја праша Марија Шерифовиќ кога ќе стане мајка, а таа му даде брутален одговор

Огнен Амиџиќ ја праша Марија Шерифовиќ кога ќе стане мајка, а таа му даде брутален одговор
фото: јутуб

Пејачката Марија Шерифовиќ гостуваше во емисијата „Амџи шоу“, а неколку пати успеа да го изненади водителот со своите констатации.

Имено, Шерифовиќ важи за некој кој нема влакна на јазикот и секогаш кажува она што го мисли.

Така во емисијата беше брутално искрена.

На прашањето на Огнен кога ќе стане мајка, таа одговори.

„Сакаш утре?“ одговори Марија во свој стил.

„Па утре не можеме да ораганизираме“ одговори водителот.

„Замисли мое и твое дете, Исусе“ истакна Шерифовиќ, па почна да се смее.

Шерифовиќ истакна дека ќе полуди доколку нејзинито дете има голем нос.

„Не сум свршена, не сум трудна, не планирам да се реализирам како мајка ни оваа ни следната година. Јас ќе полудам ако детето има голем нос, што ќе ми е.Повеќе сакам да имам син, еден мал Шерифовиќ. Имам и некое име во план, ама не морам се’ да ти кажам“ вели Шерифовиќ.