Радио Милева
што ти прават парите...

Оди па препознај ја: Можете ли да погодите која е оваа позната регионална пејачка? (ФОТО)

Оди па препознај ја: Можете ли да погодите која е оваа позната регионална пејачка?  (ФОТО)

Таа е денес позната и популарна пејачка и повеќе од тоа. Регионална ѕвезда, која полни големи сали… Една од оние кои непрестано се грижат за својот изглед и секогаш се обидуваат да бидат средени од глава до петици како на секој јавен настап на сцената, така и надвор од неа, во приватниот живот.

Како и многу јавни личности, и таа отсекогаш не изгледала како што изгледа денес! Фотографија на оваа пејачка, која се појави на социјалните мрежи датира многу оддамна, од времето на нејзините почетоци.

Тогаш, како и сега, таа изгледала волшебно, но евидентно е дека била далеку  од она, каква што сме навикнале да ја гледаме денес. Во раната младост Северина Којиќ беше русокоса со кратка фризура, време од кога потекнува оваа фотографија која осамна на Инстаграм.

Како и оваа, заедничката на која Севе во малкуподоцнежната фаза од кариерата, кога веќе почнува да станува популарна е фотографирана со колешката Индира Левак, екс-пејачката на хрватската денс група  „Колонија“.

Останати вести од Радио Милева