Радио Милева

Од неа ја наследи убавината: Ова е мајката на Милица Тодоровиќ! (фото)

Од неа ја наследи убавината: Ова е мајката на Милица Тодоровиќ! (фото)

На 15 години се појави во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ и ја однесе победата. Отогаш Милица Тодоровиќ ја освои публиката со својата скромност, а денес има неколку хитови кои се слушаат по клубовите.

Покрај добрите песни и хитови, Милица е препознатлива и по нејзинио природен изглед. Убавината на пејачката е наследна и тоа дефенитивно од нејзината мајка Јасмина.

Милица на својот Инстаграм сподели фотографија од мајка си, а во описот напиша: Од сите права кои ги имаат жените, најдобро е што може да бидат мајки. Ова е мојата најубава мајка, напиша Милица.

Нејзините следбеници коментираа дека мајката на Милица изгледа прекрасно, а и дека пејачката личи на неа.