Радио Милева

„Од кол на кол, на крајот колот во г**“: Сања Барбика првин ги поткачи колешките, а сега на ред се и другарките

„Од кол на кол, на крајот колот во г**“: Сања Барбика првин ги поткачи колешките, а сега на ред се и другарките
фото:сања цинцева/инсатграм

На фолк пејачката Сања Цинцева некој јако и стапна на жуљ.

Не можеше да го проголта она што jа невреди и повреди, па си најде место, на Фејсбук да го истури она што го милси и чувствува како замена за да им каже го очи.

Во овој статус таа вели дека не може да им ја разбере љубомората на „другарките“ кои постојано биле со неа, им купувала работи, па им го давала дури и последното:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SANJA CINCEVA ® (@sanjacincevaa) on

На некои колешки до некаде им ја разбирам нивната љубомора, фрустрација и ископлексираност. Ама никако неможам да ги разберам “другарките” што ги носев со мене како привезоци секаде каде што патував и настапував, што ги гледав како свои деца па им плаќав и сметки, им купував гардероба, козметика итн. Па постојано само слушав од нив дека сум злато човек со чиста душа… а тие не знаеа дека имаше моменти кога последното сум им го давала нив, ама ако се е искуство во животот па и ова. Господ се додека ме сака не се плашам од користољубивите луѓе, само нека не забораваат дека животот е круг, а и тоа дека од кол на кол на крајот колот в г** .

И овој пат, кои се оние што ја налутија остана мистерија, а до каде ќе оди работата со прозивките и кој се ја заплетка работава, веројатно ќе видиме и расплет.

Останати вести од Радио Милева