Радио Милева

Од депресивна буцка до заводничка: „Ѕвездата на Гранд“ се преполови, па никој не ја препозна на сцената

Од депресивна буцка до заводничка: „Ѕвездата на Гранд“ се преполови, па никој не ја препозна на сцената
фото: гранд

Ивана Богиќевиќ го привлече вниманието во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ кога се појави со минус 22 килограми.

Некошната буцка призна дека била во депресија поради килограмите, но дека и денес гордо го покажува своето тело.

фото: гранд

„Ви реков од мене да очекувате нешто ново“, вели кандидатката која во четвртиот круг се појави во минијатурен фустан.

фото: инстаграм

„Искрено да ви кажам, претходната година воопшто немав самодоверба, но кога дојдов во тимот кај Вики Миљковиќ и Ташке, тие успеајаа да ми ја вратат самодовербата. Тие се заслужни за тоа. Ташке ме стави на столица и викаше бидејќи јас се плашев од секој кој ќе застанеше пред мене. И отогаш започнаа моите лудила“, вели Ивана и додава дека покрај креветот има вага и се мери трипати на ден.

Таа вели дека не се гледа како заводничка, но дека многу работи се промениле во нејзиниот живот.

Останати вести од Радио Милева