Радио Милева
ист стан - различна бранша

Од цимерки до душманки: Мина Врбашки и Ана Кораќ се скараа откако Ана дозна дека Мина се занимава со проституција (ФОТО)

Од цимерки до душманки: Мина Врбашки и Ана Кораќ се скараа откако Ана дозна дека Мина се занимава со проституција (ФОТО)

Мина Врбашки и Ана Кораќ  не само што се делеле заеднички стан, туку тие имале и заеднички пријатели, за кои до душа,  некои тврдат, дека  всушност биле макроа.  Ана од тоа вешто ги мие рацете и не сака да се споменува дека таа живеела со Мина, кој призна дека се занимавала со проституција.

Близок пријател Ана Кораќ за српски Ало ја открива заднината на нивниот конфликт и нетолеранција.

Иако Мина се обиде да го скрие своето живеење со Ана, се разбира, тоа веднаш се дознаоткако веста стигна до медиумите и тие ја објавија. Но, главна причина зошто Мина не се согласува со оваа приказна е фактот дека Ана го напуштила станот во кој заедно живееле, откако Мина почнала да  носи непознати мажи, а секоја втора ноќ, тоа биле нови момчиња“ – ќе изјави блиска пријателка на Кораќ за Ало – ВИП и додава дека Мина се правдала дека тоа се  нејзини пријатели.

„Првите неколку недели, Ана навистина верувала дека Мина од град дома носи пријатели, меѓутоа, подоцна преку нивниот заеднички пријател дознава дека Мина почнала да се занимава со проституција, па од тоа заработува и затоа ги собира момчињата од клубовите и ги носи во станот. Меѓу другите, еден од оние кои најчесто доаѓале на ‘посета’, всушност бил нејзиниот макро“ – вели блиската пријателка на Ана и тврди дека тоа потоа одлучила да повлече радикален потег.

„Не сакаше да помине ниту уште еден ден во станот со Мина. Повика неколку пријатели кои ѝ помогнаа да се спакува, а во меѓувреме си најде гарсоњера. На Мина телефонски и јави дека таа го напушта станот и дека повеќе не сака да ја види, бидејќи и се гади од он што таа го прави. Потоа ѝ признала оти дознала дека Мина се занимавала со проституција и дека не сака да биде во тоа опкружување“ – открива нивната заедничка пријателка  за магазинот ВИП.

Фото: Фејсбук и Инстаграм принтскрин

Останати вести од Радио Милева