Радио Милева

Ново урнебесно видео со мега популарниот учесник во квизот Арена: Ваква жена бара Благојчо од Каменица

Ново урнебесно видео со мега популарниот учесник во квизот Арена: Ваква жена бара Благојчо од Каменица

Легендарниот каменичанец Благојчо, повторно ги бранува социјалните мрежи. Својата мега популарност ја достигна со учеството во „Квизот на Ирена“ како што тој го нарекува квизот Арена со Димитар Атанасовски, а сега со својата брутална искреност и насмеан лик се појавува во ново урнебесно видео каде што објаснува каквав жена бара.