Радио Милева
утеха по семејната трагедија...

Нови детали за животот на судијата заради кој беше исфрлен Ноле: Лора пие од тага, откако синот и загинал во сообраќајна несреќа (ФОТО)

Нови детали за животот на судијата заради кој беше исфрлен Ноле: Лора пие од тага, откако синот и загинал во сообраќајна несреќа (ФОТО)

Нови моменти излегуваат на виделина за животот линискиот судија на УС опен, дамата поради која беше дисквалификуван Новак Ѓоковиќ. Српските медиуми веднаш открија дека Лора Кларк е љубител на добрата чашка и дека на многу фотографии може да се најде како се дружи со „неговото величество“ – алкохолот.

Сепак, најновите информации откриваат дека за тоа судиката имала и добра причина, откако Лора имала животна трагедија.

Имено, во 2008 година нејзиниот 25 годишен син загинал во сообраќајна несреќа. По оваа  страотна несреќа, таа тешко се опоравила и тенисот и бил голема утеха… А веројатно и алкохолот.

 

Останати вести од Радио Милева