Радио Милева
фризура за бура...

Новата кадрава фризура и стајлингот на Нивес Целзиус се навистина одлични, но џиновските гради и разголените бутини, многу попривлечни (ФОТО)

Новата кадрава фризура и стајлингот на Нивес Целзиус се навистина одлични, но џиновските гради и разголените бутини, многу попривлечни (ФОТО)

Атрактивната Нивес Целзиус овој пат не сакајќи предизвика нова провокација. Имено расната хрватска пејачка и водителка сакаше да се пофали со новата фризура на социјалните мрежи, но малкумина, особено од посилниот пол можеа да го задржат погледот на нејзината коса, а окото да не им ѕирне надолу. Нивес позираше правејќи си селфи комплетно нашминкана, а на фотографијата разбирливо  доминираат нејзините гигантски гради…

Она што таа сакаше да го нагласи, барем во описот на фотографијата, новата фризура со кадрици по последна мода – падна во вода, зашто очигледно на машките обожаватели на Нивес кои се и најбројни, отсекогаш повеќе им биле занимливи нејзините бујни гради и набрекнати брадавици, отколку витканите кадрици.

Затоа, иако Нивес ретко се појавува со виткана кадрава фризура, малкумина го пропуштија нејзиното деколте.

Стајлингот и новата фризура на расната убавица навистина се одлични, ама бујната предница и разголените бутини, сепак многу попривлечни.

Останати вести од Радио Милева