Радио Милева

Новата фотографија на Бекам со ќерката предизвика војна на Инстаграм (фото)

Новата фотографија на Бекам со ќерката предизвика војна на Инстаграм (фото)
фото:гети имиџис

Ова не е првпат Бекам да објави ваква фотографија. Тој го стори истото пред две години.

– Јас ги бакнувам сите мои деца во уста. Можеби не Бруклин. Тој има 18 години, малку чудно за него “, рече Бекам во една прилика.

Многумина не ја поддржуваат оваа форма на татковска љубов, вклучувајќи го и славниот ТВ-презентер Пирс Морган, кој рече дека славниот фудбалер е „чуден и гаден“.

фото:инстаграм

„Фуј, тие изгледаат како брачна двојка“, гласи еден коментар.

Поголемиот дел од јавноста сметаат дека ваквото однесување е несоодветно и е резервирано само за парови, а не за родители и за деца. И неговата сопруга Викторија често го прави ова со седумгодишниот Харпер. Сепак, фотографиите од бакнувањето на нејзината ќерка со нејзиниот татко предизвикуваат посебно внимание.

фото:инстаграм

– Сакаме да им покажеме на нашите деца љубов. Добив повеќе критики дека ја бакнав ќерка ми, но ги сакам сите мои деца на тој начин. Јас сум многу нежен со децата, така не одгледаа мене и Викторија и затоа се однесуваме исто кон нашите деца – објасни тој.

Останати вести од Радио Милева