Радио Милева

Нова жртва на Огњен Врањеш: Наида Гаџо, бившата девојка на Гастоз добивала пораки од фудбалерот (ФОТО)

Нова жртва на Огњен Врањеш: Наида Гаџо, бившата девојка на Гастоз добивала пораки од фудбалерот (ФОТО)

Огњен Врањеш повторно е во фокусот на интересот заради скандалот со поранешната девојка на Гастоз – Наида Гаџо.
Имено, од кореспонденцијата јасно е дека фитнес инструкторката не сакала никаква комуникација со Врањеш, од 2015 година, па сè до денес, иако тој се обидел повеќе пати, но не стигнал до неа.

Во пораките до кои дојде српскиот Телеграф, јасно е видлив настојчивиот карактер на Огњен, на кој Гаџо останала рамнодушна се’ до почетокот на наводната афера со  Јелена Карлеуша.

Како си госпоѓице?

– Се надевам дека ќе се запознаеме ?

– Бевте убава во саботата во Босна.

Иако Наида не одговорила на ниту една од пораките, тој се префрлил на конкретни работи, останувајќи во надеж дека барем ќе му одговори или добие одговори на поставените прашања.
Можеш ли да бидеш во Белград?

– Јави ми се кога си во Атина.

– Испрати ми го твојот број

– Како си?

На сето ова, поранешната  девојка на Гастоз останала целосно имуна, сè до моментот кога наводно се појавиле написите за Карлеуша и Огњен во весниците. По ова, таа не можела да остане рамнодушен и преку порака директно на Инстаграм, јасно му дала до знаење дека таа не сака никаков контакт, и го потсетила дека тој и додева уште од 2015 година.

„Жената која ја дели интимата со мажот, ја дели  од желба, а мажот кој во одреден момент ја објавува е класична пи*ка, а не човек, а јас со пи*ки нема што да се допишувам, поздрав“ – напишала убавата Наида, по што Врањеш го блокирал.

Останати вести од Радио Милева