Радио Милева

Нова естрадна војна: Аца Лукас „распали“ по Лепа Брена!

Нова естрадна војна: Аца Лукас „распали“ по Лепа Брена!
фото:инстаграм/аца лукас

Не е тајна дека Аца Лукас и Лепа Брена не се во добри услови, но поминаа две години откако Аца го напушти „Гранд“.

Сепак, беа цивилизирани, но сега Аца распали по Брена, не бирајќи зборови!

Поводот беше настап на штотуку завршниот „Muzsic Week festival“, кој Аца го нарече „Циркус Корона“!

фото:инстаграм/лепа брена

“Благодарние на сите што останаа на мојот настап, да слушнат малку и музика во живо, исто така. Останатиот дел, можете само да плукате на мојот прозорец и да ѕиркате од смрдливите гаќи на оној што ви платил да зборувате за „п*сран настап како некаков спектакал. Ми требаше половина час да се разбудам Ушќе, по Брена која им го подарува срцето на сите, дали таа има дури и срце?! Ние игравме и пеевме , а го оставивме огнометот за уметниците и моделите. После циркусот Корона и тие приспивни, прашајте било кој што бил на настапот на Аца Лукас, напиша тој.

Брена се ште не одговорила, а ни во претходните ситуации не сакаше да го коментира својот однос со Лукас.