Радио Милева

Нов секс скандал: Бившата учесничка во „Парови“ покажа какви пораки добива од Шако Полумента

Нов секс скандал: Бившата учесничка во „Парови“ покажа какви пораки добива од Шако Полумента

Александра Васиљевиќ, поранешната учесничка во „Парови“ и фитнес инструкторка се јави во емисијата „Ексклузив“ и покажа какви пораки добивала од Шако Полумента.

„Ми пишува навечер на Вибер. Човекот има 100 години, не ме интеренсира. Му кажав дека не сум како другите девојки на кои им се додворува. Овој пат нагази на мина, изјави Александра и ги покажа пораките кон камерите на Ексклузив.

фото: принтскрин

Шако ги негираше овие приказни.

„Зарем треба да ја коментирам таа личност која има проблем со мозокот? Не може на друг начин да излезе од анонимност.

За потсетување, на ваков начин популарна стана и Мина Врбашки.