Радио Милева

Нивната венчавка ја следеше цел свет, а сега се на мета на критики поради еден детал од свадбата

Нивната венчавка ја следеше цел свет, а сега се на мета на критики поради еден детал од свадбата

Поранешната мисица на светот и актерката со индијско потекло Пријанка Чопра се омажи претходниот викенд со пејачот Ник Џонас.

Нивното традиционална свадба ја следеше цел свет, но се најдоа на мета на организацијата за правата на животните кои ги обвини дека ги злоуптербувале животните

Имено, според индијските обичаи, Ник по младата дојде на свадба на слон, а тоа ги налути љубителите на животните.

„Од срце ви честитаме за среќниот ден, но жалиме што не беше среќен ден и за животните. Животните кои се  изнајмуваат за венчавки живеат во ланци“ пишува на официјалниот Твитер на организацијата за животни.

Останати вести од Радио Милева