Радио Милева
кому било речено...

Ниту сестрите на невестата, ниту Анастасија не го фатија бидермаерот, туку го фати ќерката на позната српска новинарка (ВИДЕО)

Ниту сестрите на невестата, ниту Анастасија не го фатија бидермаерот, туку го фати ќерката на позната српска новинарка (ВИДЕО)

Иако некои можеби помислија дека фрлањето на бидермаерот на невестата ќе биде „лажирано“, па тој ќе заврши во рацете или на некоја од нејзините две сестри или кај Анастасија, се излажаа.

Анастасија не престануваше да се забавува каде уживаше на свадбата, а постојано друштво и правеше нејзиното момче Ѓорѓе Кулиќ и другарките.

Токму една од нив, која важи и за нејзина најдобра другарка, Тара Милутиновиќ имаше среќа и да го фати бидермаерот.

Инаку многумина не знаат дека тара е ќерка на познатата српска новинарка Драгана Милиќевиќ. останува да видиме дали невестинскиот бидермаер на снаата на другарка и Анастасија ќе и донесе среќа, па Тара ќе биде идната невеста?

 

 

 

Останати вести од Радио Милева