Радио Милева

Никола Роквиќ и сопругата го открија полот на бебето

Никола Роквиќ и сопругата го открија полот на бебето

Сопругата на Никола Роквиќ, Бојана неодамна направи тест на една клинка во Нови Сад, а благодарение на современите методи дозна дека чека син.

Оваа вест ги израдува родителите и нивната ќерка Леона.

Од друга страна, дедото, пејачот Маринко Роквиќ немаше трпение да го дознае полот на внучето.

По тој повод, Никола и Бојан смислија посебен начин како да му ја соопштат веста.

Имено, Никола во рацете држеше црни балони, а манекенката ги прободе со остар предмет и излегоа сини балони.

„Благодарение на нашите пријатели го откривме полот на нашето дете. Се радуваме тоа што ќе добие Лени, објави Никола на Инстаграм.