Радио Милева

Никој не очекуваше дека Цеца Ражнатовиќ во Кавадарци ќе пристигне вака… (фото)

Никој не очекуваше дека Цеца Ражнатовиќ во Кавадарци ќе пристигне вака… (фото)

Изминатиот викенд во Кавадарци се одржа традиционалниот Тиквешки Гроздобер 2018, а покрај неколкуте македонски изведувачи во предвидените три вечери, последна за крај пееше српската фолк ѕвезда Цеца Ражнатовиќ.

Па така, многу автобуси се упатија кон градот на виното и ракијата, а како сите така и главната ѕвезда.

Иако можеби се очекуваше Цеца да пристигне со некој луксузен автомобил во Тиквешијата, таа од Белград допатува со автобус.

Но, не и е првпат на настапи да патува со автобус каков што беше случајот и сега.