Радио Милева

Никогаш пожешка: Кендал Џенер ги покажа голите гради (ФОТО 18+)

Никогаш пожешка: Кендал Џенер ги покажа голите гради (ФОТО 18+)

Да го направеа ова нејзините сестри и немаше да биде така чудно.

Но кога станува збор за Кендал Џенер, таа отсекогаш била многу поумерена во своите постапки пред јавноста.

Но, очигледно тоа почна да се менува и кај неа. Кендал почна да објавува експлицитни фотографии, а неодамна се фотографираше топлес.

За семејството Кардашијан –Џенер голотијата, бурните врски, разводи, неверства… е она кое го отсликува нивниот славен, а толку многу хаотичен живот од кој тешко може да отскокне и Кендал.