Радио Милева

Никогаш не се појавува во јавност: Вака денес изгледа ќерката на Саша Поповиќ и Сузана Јовановиќ

Никогаш не се појавува во јавност: Вака денес изгледа ќерката на Саша Поповиќ и Сузана Јовановиќ

Саша Поповиќ денес важи за еден од најуспешните бизнисмени во регионот и е главен на продукцијата „Гранд“.

Тој е во брак со пејачката Сузана Јовановиќ со која ја има ќерката Александра. Тие многу не зборуваат за својот приватен живот, а младата Александра не сака да се експонира во јавност.

Екипата на „Папрацо лов“ успеала да ја сними Сузана заедно со нејзината ќерка како одат на кожен доктор.

Двете се без шминка, а многумина коментираат дека Александра личи на Поповиќ.

Таа денес има 19 години и е посветена на студирањето, а во една прилика Саша истакна декане ја интеренсира да работи во „Гранд“.

Еве како денес изгледа ќерката на Саша.

Останати вести од Радио Милева