Радио Милева

Никогаш не се појавува во јавност: Ова е мајката на Ријана (фото)

Никогаш не се појавува во јавност: Ова е мајката на Ријана (фото)
фото: Профимедиа

Мајката на Ријана не се појавува во јавност, ниту е од ние мајки на познатите кои се туркаат во прв ред за  да ја забележат папараците.

Мајка на Ријана вечера е забележан во Бриџтаун.

Мајката на Ријана, Моника не само што не потсетува на пејачката Рири туку има и впечатлив стил како неа.

фото: Профимедиа

Родителите на Ријана се разведоа кога пејачката имаше 14 години.

Ријана е само една од ѕвездите која порасна без татко, а нејзината мајка ја имаше главната улога во целото нејзино детство.

фото: Профимедиа

Моника вчера ги посетила дуќаните за облека на нејзиниот син Рори. Изгледа дека љубовта кон модата е многу силна во семејството на пејачката.

Останати вести од Радио Милева