Радио Милева

Никогаш не би ја препознале: Вака изгледаше водителката Душица Јаковљевиќ на ТВ пред 15 години (фото)

Никогаш не би ја препознале: Вака изгледаше водителката Душица Јаковљевиќ на ТВ  пред 15 години (фото)
фото:инсатграм

Водителката Душица Јаковљевиќ, за првпат се појави на малите екрани пред 15 години, кога го водеше квизот “Руски рулет”.

По многу успешни водителски работни места на “Пинк ТВ” Јаковљевиќ, покажајќи дека е многу брутална на јазикот и не се плаши од ниеден соговорник, доби задача да води програма каде што стекна огромна популарност.

Во 2004 година, Јаковлевиќ водеше квиз, а тогаш имаше долга руса коса, и н се насетуваше дека ќе биде толку жестока, искрена и неприкосновена со своите гости.

фото:инсатграм

Поради својата искреност и поради тоа што никому не замолчува, честопати беше мета на “навивачите” на одредени учесници во ријалити шоуата.

Да се потсетиме, на почетокот на септември 2018 година, експлодираше нејзиниот џип кој беше паркиран пред нејзината зграда.