Радио Милева

Нихан од „Карасевда“ и сопругот имале толку жестока расправија во домот по што соседите реагирале

Нихан од „Карасевда“ и сопругот имале толку жестока расправија во домот по што соседите реагирале
фото:инстаграм

Турската актерка Неслихан Атаѓул или попозната како Нихан од „Карасевда“ моментално се подготвува за нова филмска улога.

Убавата Неслихан целото време го посветува на сценариото, а во тоа и помага нејзиниот сопруг Кадир.

Имено, тој во едно телвизиско интервју раскажа една случка, односно недоразбирање кое им се случило неодамна во домот.

фото:инстаграм

Додека Неслихан вежбала за улогата, Кадир се понудул да и помогне и да го игра машкиот лик, а дијалогот од сцената бил жесток што од викањето реагирале и соседите кои им упаднале во домот.

Кога виделе дека само глумат, им станало непријатно што им упаднале и се извиниле.

фото:инстаграм

Кадир потенцираше дека во нивната работа не ретко има вакви недоразбирања, кои понекогаш погрешно се толкуваат.

Останати вести од Радио Милева