Радио Милева

Незгода пред камери: Гаги Ѓогани се лизна и падна во студиото (видео)

Незгода пред камери: Гаги Ѓогани се лизна и падна во студиото (видео)

Неверојатна ноќ !

Верните гледачи на ријалити ”Задруга 2 ” навикнаа на многу бројните изненадување на Големиот шеф.

Овој пат во средината на програмата ” Семејството на задругарите ” водителот Огнен Несторовиќ имаше да соопшти важна вест за сите гледачи. Една од гостите во вечерашното гостување, мајката на Сава Перовиќ, Сузана Перовиќ – Блонди според одлуката на Големиот шеф стана рамноправен учесник во ”Задруга 2”.

Веднаш по нејзиниот влез, Гаги на сцената доживеа незгода, а како тоа изгледаше погледнете на линкот: