Радио Милева

Нереално: Бринкли и на 64 години има што да покаже (фото)

Нереално: Бринкли и на 64 години има што да покаже (фото)

Кристи Бринкли не дозволува возраста да ѝ го диктира стилот на живеење и облекување. Поранешниот модел и во седмата деценија од животот е физички активна и избира младешки комбинации.

На спортскиот настан „Southampton Sweat“, 64-годишната дама блескаше во бело и со широка насмевка позираше покрај 20-годишната ќерка Сејлор Бринкли Кук, а фотографиите експресно привлекоа комплименти на нивна адреса.

Кристи Бринкли

Кристи Бринкли

Кристи Бринкли

Кристи Бринкли

Кристи Бринкли