Радио Милева
некоја друга жена

Нема шанси да ја познаете: По сите љубовни турболенции, пејачката 100% го промени изгледот (ФОТО)

Нема шанси да ја познаете: По сите љубовни турболенции, пејачката 100% го промени изгледот (ФОТО)

Пејачката Емина Јаховиќ, која со години беше бринета, реши да направи драстична промена и да се преобрази во русокоса!Сепак, се чини дека Емина не одлучи да го промени својот имиџ трајно, туку привремено, бидејќи русата коса и беше потребна за снимање на видеоспот.

Иако трансформациите и промените на ликот на Емина никогаш не и биле страни инепознати, зашто никогаш и не негираше дека претрпела естетски корекции. Најпозната и највидлива е секако нејзината корекција на носот направена уште во 2002 година.

Еве како сега изгледа русокосата Емина Јаховиќ.

 

Останати вести од Радио Милева