Радио Милева
Штркот повторно ќе слета

Нема пауза: Вељко и Богдана Ражнатовиќ наскоро ќе ја направат Цеца баба по вторпат

Нема пауза: Вељко и Богдана Ражнатовиќ наскоро ќе ја направат Цеца баба по вторпат
фото:инсатграм/принтскрин

Како што пишува Стар во нивиот број, Вељко и Богдана Ражнатовиќ одлично се снаоѓаат во улога на родители, па решени се што побрзо да имаат второ дете.

Бидејќи разликата помеѓу Вељко и Анастасија е година ипол и тие одлично се согласуваат, како и Богдана со сестрите, сакаат нивните деца да немаат голема разлика во годините.

Тие имаат голема помош од сите, така што Цеца често занела да се шегува со нив дека сакаат второ бебе бидејќи Жељко постојано е во нечии раце.

-Отсекогаш сакав првото дете да ми биде машко, апотоа да добијам девојче.Желбата ми се изполни да имам син, но сигуирно нема да останеме на едно дете.Ќе има Жељко и браќа и сестри, изјавува Вељко.

Останати вести од Радио Милева