Радио Милева
си игра сама со себе си

Нема да ви се верува со што се занимава Јована Јоксимовиќ по отказот во „Прва ТВ“ !?

Нема да ви се верува со што се занимава Јована Јоксимовиќ по отказот во „Прва ТВ“ !?

Водителката на утринската програма, Јована Јоксимовиќ, која неодамна престана да соработува со Првата телевизија, сè уште нема нова работа и не се занимава со никакви деловни активности, па за да го „убие“ слободното време,  реши да си најде ново хоби!


Станува збор за играње видеоигри, а во новата игра што таа ја претстави, всушност самата таа и нејзиниот сопруг, познатиот српски музичар и пејач Жељко Јоксимовиќ, се главните ликови.


Играта е наводно инспирирана од „ликот и делото“ на Жељко Јоксимовиќ, а во неа неговата втора животна сопстничка Јована е неизоставен дел.


Фановите кои ја ис пробале, коментираат дека играта веќе станала многу „заразна“ исто како и хитовите на Жељко.

Останати вести од Радио Милева