Радио Милева

Некогашната „Ѕвезда на Гранд“ и момче на Тања Савиќ се најде во друштво на овој Македонец! (фото)

Некогашната „Ѕвезда на Гранд“ и момче на Тања Савиќ се најде во друштво на овој Македонец! (фото)

Неодамна започна новата сезона на регионалното музичко шоу „Ѕвездите На Гранд“, каде што и оваа година ќе има многу македонски претставници.

Освен нови кандидати, оваа година ќе се натпреваруваат и стари кандидати кои беа претходната сезона. Меѓу нив се Огнен Здравкоски, Мартинијан Кириловски и Стефан Величковски.

Во првата емисија настапи Огнен кој успеа да се пласира во следниот круг. Во наредните емисии треба да настапат Мартинијан и Стефан.

Стефан на својот Фејсбук сподели фотографија заедно со некогашната „Ѕвезда на Гранд“ и момче на Тања Савиќ, Дарко Филиповиќ.

фото: Фејсбук

Дали Стефан побарал совети и се консултирал со Дарко кој по „Ѕвездите на Гранд“ успеа да изгради успешна кариера не знаеме, а како ќе се покаже Стефан во првиот круг останува да видиме.