Радио Милева

Некогаш ја менуваше Сања Кужет во „Ѕвездите на Гранд“, а еве што работи денес

Некогаш ја менуваше Сања Кужет во „Ѕвездите на Гранд“, а еве што работи денес

Водителката Сања Чулибрк го водеше музичкото шоу „Ѕвездите на Гранд“ во 2016/2017 година додека нејзината колешка Сања Кужет беше на породилно отсуство.

Пред една година Кужет се врати на својата работна позиција, а нејзината колешка не е повеќе од овој проект.

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by Sanja Culibrk (@culibrkova_) on

Гледачите беа задоволни како Чулибрк ја менуваше Кужет, а многумина се прашуваат каде е и што работи денес.

Сања и понатаму работи како водителка на „Гранд“.

Моментало е ангажирана во емисиите „Гранд магазин“ и „Гранд парада“.