Радио Милева
сите ги преплаши...

Неда Украден тестирана на корона: Јавно ги објави резулатите, а со постот „Збогум“ под фотографијата, ја шокираше јавноста (ФОТО)

Неда Украден тестирана на корона: Јавно ги објави резулатите, а со постот „Збогум“ под фотографијата,  ја шокираше јавноста (ФОТО)

Откако излезе од карантинот, пејачката  Неда Украден отиде да си  направи корона тест. Таа на својот профил на Инстаграм објави фотографија од резултатите на тестот, а со објавата под фотографијата ја шокираше јавноста, зашто во постот кусо напиша: Гудбај, Адио…“ – по што сите помислија дека неда е позитивна!

Но под главната објава, со неколку хаштази неда објаснила дека всушност се е во ред со неа и тестот е негативен: Чувство на слобода,  се вратив во живот“, напишала пејачката меѓу другото, при што и јавно го објавила негативниот резултат на корона тестот.

Останати вести од Радио Милева