Радио Милева

Не се штедеше: Еве што Зорица Брунцлик и подари на својата ќерка за свадбта

Не се штедеше: Еве што Зорица Брунцлик и подари на својата ќерка за свадбта

Зорица Брунцлиќ и нејзиниот сопруг Мирољуб Аранѓеловиќ Кемиш не се штеделе за свадбениот подарок  на нивната ќерка Злата Араннѓелковиќ, па и подариле стан на Крњача.

Младите ќе живеат во куќата на Зорица се додека не се породи, а во меѓувреме ќе сго уредат новиот стан во кој ќе се вселат на пролет следната година.

„Злата  и Милош добија понуда од нејзините родители да живеат во нивниот дом. Но тие не прифатија бидејќи сакаат свое љубовно гнездо. Размислуваа да купат стан, но Зорица ги знаеше нивните планови и ги претече.Кога им кажа што размсилува, парот остана без зборови. Се договорија неколку месеци да поминат заедно и Зорица да и помогне околу бременоста бидејќи Милош многу работи и често е отсутен“ вели извор.

За потсетување, ќерката на Зорица не сакаше да прави голема венчавката бидејќи е во петиот месец од бременоста.

Останати вести од Радио Милева