Радио Милева

Не се разделува од неа: Оваа секс бомба е новата девојка на Аца Лукас (фото)

Не се разделува од неа: Оваа секс бомба е новата девојка на Аца Лукас (фото)

Аца Лукас постојано е активен во медиумите, но го крие својот приватен живот.

Откако се разведе од Соња, тој многу ретко зборува за својот приватен живот.

Меѓутоа, Аца одлучи повеќе да не ја крие својата избраничка и ја покажа својата нова девојка.

фото: Немања николиќ

Имено, на промоцијата на новиот дует „Проблем“, новата девојка на Лукас пристигнала како поддршка и цело време разменувале нежности.

За потсетување, од бракот со Соња, Лукас ја има ќерката Викторија.

Останати вести од Радио Милева