Радио Милева

Не се работи за неверство: Според турските медиуми ова е причината поради која Мустафа ја остави Емина!

Не се работи за неверство: Според турските медиуми ова е причината поради која Мустафа ја остави Емина!

Музичката двојка Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал се најде во фокусот на медиумите поради информацијата дека се разведуваат.

Се шпекулираа бројни причини, а турските медиуми сега ја обвинија пејачката.

Овој пат главната причина наводно се парите, а Емина трошела многу пред се на уредување на домот во Нови Пазар и тоа за вртоглави суми.

Турските медиуми шпекулираат дека Емина последно потрошила 500 илјади евра и дека во куќата направила спа, како и огромно игралиште за децата со базен.

Се тврди дека Мустафа повеќе не сакал да праќа дебели сметки и не можел да се разбере со сопругата, па порај да стави крај на тоа.