Радио Милева

Не се експонира јавно: Ова е синот на Дино Мерлин (фото)

Не се експонира јавно: Ова е синот на Дино Мерлин (фото)

За приватниот живот на пејачот Дино Мерлин се знае малку, па ретко кој знае дека со бракот со сопругата Лејла има две деца, синот Хамза и ќерката Наида која имавте прилика неодамна да ја видите од нашите содржини.

Неговите деца никогаш не се експонираат јавно, а Дино секогаш се труди својот семеен живот да го држи далеку од очите на јавноста.

Неговиот син има 26 години и нема намера да тргне по стапките на татко си и да се занимава со музика.

Тој во Истанбул студирал менаџмент и политички науки, но се образовал и во Берлин.

Постојно е дел од тимот на својот татко и учествува во секој проект. Хамза е атрактивно и успешно момче и седум години е во врска со убавата црвенокоса Џенет.

фото:фејсбук