Радио Милева
Вети дека ќе се смири ама...

Не ја научи лекцијата па… Дарко Лазиќ летна во воздух! (ФОТО)

Не ја научи лекцијата па…  Дарко Лазиќ летна во воздух! (ФОТО)

Дарко Лазиќ тргна повторно во акција, а кога ќе видите што направил, од страв, ќе ви се изгуби тлото под нозе!

Познато е дека Дарко Лазиќ отсекогаш ги сакал предизвиците, иако тој вети дека ќе се смири по сообраќајката што ја доживеа во октомври минатата година.

Сепак, воопшто не изгледа како да се смирил. иако се’ уште недоволно опоравен и рехабилитиран, пејачот најде начин да го подигне адреналинот, овој пат летајќи во хеликоптер, додека неговата свршеница го гледаше од земја.

Марина Гагиќ го сними Дарко Лазиќ и неговото летање над Брестац.

Останати вести од Радио Милева