Радио Милева
Бурно минато

Наташа Радан пред да влезе во „Задруга 3“ задоволувала мажи за пари во ресторански тоалет, а во шоуто го заведе Раде Лазиќ, орално го задоволи под јорган, па му стана девојка! (ВИДЕО)

Наташа Радан пред да влезе во „Задруга 3“ задоволувала мажи за пари во ресторански тоалет, а во шоуто го заведе Раде Лазиќ, орално го задоволи под јорган, па му стана девојка!  (ВИДЕО)

Од самото влегување во релното шоу, Наташа Радан се обидуваше да влезе во емотивна врска со неколку мажи, но тоа никако не и успеваше. Сепак, на крајот успеа да го заведе Раде Лазиќ, кого дури и орално ја задоволуваше под јорганот пред камерите на „Задруга 3“.

Иако тврдеше дека тоа не е точно, се појави видео кое јасно покажува, но исто така и се слуша како Радан орално „го израдува“ Лазиќ.

Дека ваквото однесување не е чудно за неа се докажа откако исплива нејзиното бурно минато. Сведоци тврдат дека имаат докази за тоа дека Наташа земала пари за сексуални услуги и дека орално ги задоволувала мажите во тоалетот на познат ресторан во Белград.

Наташа Радан вчеравечер  продолжи во свој стил и се опушти пред Раде Лазиќ и другите задругари, па покажа повеќе отколку што требаше.

Ги рашири нозете за сите да можат да ги видат нејзините гаќички од тантела, потег што воопшто не му се допадна на Раде.
“Облечи се, се’ да ти е*ам! Наташа, мрш веднаш под јорган“, и се развика Раде.

Останати вести од Радио Милева