Радио Милева

Наташа Беквалац се запраша: „Зошто на некои жени им е сè олеснето, а мене не?“

Наташа Беквалац се запраша: „Зошто на некои жени им е сè олеснето, а мене не?“
фото:инсатграм/наташабеквалац

Наташа Беквалац храбро чекори низ животот, не грижејќи се за коменатарите и мислењето на другите.

Резултатот од нејзината упорност и одважност е долгогодишната кариера која ја обележуваат бројни хиотови, но и нејзиното најголемо богатство – двете ќерки Хана и Катја.

фото:инсатграм/наташабеквалац

Иако Нашата немаше среќа да остане во брак со татковците на своите ќерки, таа не потклекна, туку напротив се издигна и со крената глава продолжи понатаму. Сепак, и нејзе и се случуваат моменти на слабост кога помислува дека нејзе животот и е потежок отоколку на другите.

-Зошто на некои жени се им е олеснето, а мене не?- се запраша Наташа, а фановите и порачаа дека тоа е така бидејќи е силна и способна жена.

Останати вести од Радио Милева