Радио Милева

Наташа Беквалац ја прекина соработката со адвокатите, а еве што велат тие за пејачката

Наташа Беквалац ја прекина соработката со адвокатите, а еве што велат тие за пејачката

Адвокатската канцеларија „Алексиќ со соработниците“ повеќе не соработува со Наташа Беквалац за предметите за судење  за старателството на детето и физичко насилство во семејството.

Од сега, застапници на Наташа ќе биде адвокатската канцеларија „Атељевиќ“.

„Ги разгледавме сите предмети кои ги имавме и заклучивме дека сме завршиле добра работа и госпоѓа Беквалац беше задоволна со резултатите. Но, поради големиот број на предмети кој ги имаме и поради многу работа одлучивме на пејачката да ја откажаме соработката за предмети кои се релвантни или ирелевантни, вели адвокатка која е дел од адвокатската канцеларија.

фото: Дејан Бриза

Сопственикот на адвокатската канцеларија Немања Алексиќ потврди дека ја прекинале соработката со Беквалац.

„Не сакам да ја коментирам одлуката на колегиумот на канцеларијата „Алексиќ со соработниците“, а на госпоѓата Беквалац и посакувам се најдобро во приватниот и професионалниот живот“, вели Алексиќ.