Радио Милева

Наташа Беквалац детската соба на ќерката и ја претвори во бајка! (фото)

Наташа Беквалац детската соба на ќерката и ја претвори во бајка! (фото)

Наташа Беквалац пред два месеци преживеа вистинска драма, односно нејзиниот сопруг физички ја нападна, по што пејачката се повелече од медиумите.

Но, Беквалац полека се враќа на своите ангжамни и започна со настапите. По драмата, пејачката се посвети на нејзиното семејство односно нејзината ќерка Катја и Хана.

Наташа во февруари се оствари во улогата на мајка, а на свет ја донесе малата Катја, а сега пејачката ја уреди нејзината соба кога наликува на бајка.

фото: Инстаграм